Remco Hannen.nl

Profiel

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Remco Hannen, geboren op 26 juli 1990 te Roermond en getogen in Maasbrachtbeek, ook wel Brachterbeek genoemd. (12 kilometer zuidelijker). Maasbracht is een middelgroot dorp waardoor de omgeving fijn rustig is. Door de rust is het heerlijk vertoeven in de omgeving.

Opleiding

Nadat ik het basisonderwijs voltooid had, heb ik de 4 jaar durende VMBO kader elektrotechniek gevolgd op het BCEcht (het huidige Connect College)
Na voltooiing ben ik verder gaan studeren in diezelfde richting aan het ROC Gilde Opleidingen Elektrotechniek BOL 4 . Dit was eveneens een 4 jaar durende opleiding. Tijdens het laatste jaar kregen we de kans om een maal in de week een extra wiskundecursus te volgen voor het HBO. Deze mogelijkheid heb ik aangegrepen om te kijken of het HBO niveau voor mij was weggelegd. De wiskundecursus werd echter niet met succes afgesloten. Echter heeft deze cursus me wel overgehaald om het HBO te gaan proberen. Ik werd bekend met de leeromgeving en de manier van lesgeven.


Aan de hand van deze cursus heb ik me aangemeld aan de Zuyd Hogeschool te Heerlen voor de bacholer opleiding Elektrotechniek. Ook dit is een 4 jaar durende opleiding. Tijdens deze opleiding ben ik in aanmerkingen gekomen met de verschillende "disciplines" in de elektro. Van elektronica tot de grote vermogensschakelaar, van microprocessoren tot PLC's.
Doordat ik op het MBO al verschillende stages heb mogen lopen was het voor mij mogelijk om de 4 jaar durende opleiding te voltooien in 3,5 jaar waarbij ik geen oriƫnterende stage hoefde te doen. In dit laatste half jaar van de opleiding ben ik nu bezig om af te studeren bij Smurfit Kappa Roermond Papier.

Hobby's

Het woonhuis omvat een riante tuin waar ik in mijn vrije tijd vele uren in kan stoppen. Tuinieren is een van mijn hobbys geworden wat ik dan ook graag doe. Weer of geen weer, wanneer ik niet binnen zit, ben ik of in de tuin bezig, of ik zoek binnen iets wat ik kan doen.
Op vrijdagavond is het tijd voor de wekelijkse pot voetbal bij VV Stevensweert. Hier voetbal ik sinds 2005. Het is niet echt voor de hand liggend om bij Stevensweert te gaan voetballen aangezien Maasbracht eerst (t/m seizoen 2012-2013) twee voetbalverenigingen telde. Echter koos ik ervoor om te voetballen met leeftijdgenoten wat de clubs in Maasbracht niet konden bieden. Ik moet toegeven dat ik, toch als buitenstaander van het dorp, goed ben opgevangen waardoor ze mij inmiddels al als meubilair van de vereniging meetellen. Kortom heb ik er geen spijt van dat ik in 2005 deze keuze heb gemaakt.


Sinds 2002 ben ik lid van het Nederlandse Rode Kruis afd. Echt-Susteren en Maasgouw. Vanaf de EHBO lessen op de basisschool ben ik doorgegaan voor mijn EHBO B en vervolgens naar mijn eenheidsdiploma + BLS. In 2012 ben ik tijdens de algemene ledenvergadering onderscheiden met de bronzen medaille voor 10 jaar trouwe dienst bij het NRK.

Naast de actieve bezigheden ben ik ook regelmatig achter de pc te vinden. Niet zo zeer voor te gamen, maar voor het bezoeken van websites. O.a. de Efteling fansite devijfzintuigen.nl staat vaak geopend op het beeldscherm. Op de een of andere manier spreek de Efteling mij aan, met name bij (ver)bouwwerkzaamheden ben ik veel op deze website te vinden. Verder surf ik nog op het internet naar allerlei zaken, van nieuws tot nieuwe toevoegingen voor een website. Zo heb ik al verschillende website ontwerpen mogen maken. Naast website ontwerpen heb ik ook een aantal logo's/emblemen ontworpen. Op een daarvan ben ik best trots op. Dit is het logo van hetzelfde VV Stevensweert welke nu op bijna alle communicatiekanalen wordt gebruikt

© Copyright 2014-2023 RemcoHannen.nl | Techniek: EJHannen.nl | Ontwerp: Remco Hannen | Hosting: Ceweb.nl